Bra byggföretag i Härnösand

Annons:
I Härnösand finns det totalt 11 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Härnösand passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Härnösand. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Härnösand. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Härnösand.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Härnösand. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Härnösand. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Härnösand kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västernorrland.

Professionella byggföretag i Härnösand

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Härnösand. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Härnösand som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Härnösand kan du istället kolla i andra delar av Västernorrland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Bondsjö Trä & Plåt AB
Smedjev. 4
871 54 HÄRNÖSAND


Ducit AB
Nybrog. 17
871 31 Härnösand


Fritz Johanssons Byggnadsfirma
Båtsmansv. 5
871 53 Härnösand


Gesims Byggentreprenad
Västerbrån 232
871 93 Härnösand


J A Skogström AB, JASAB
Jägareg. 4
871 42 Härnösand


Malms Kakelugnsmontage
Johan Nybergs v. 14
871 33 Härnösand


Restaurang & Bar Bittens
Klefbomsv. 23
871 40 Härnösand


Scaffolding International Group North AB
Fiskareg. 11
871 33 Härnösand


Strindins Bygg I Härnösand, AB
Sörmark 122
871 93 Härnösand


Sundins Bygg
Spjutg. 36
871 51 Härnösand


W.H. Försäljning AB
Bryggvägen 38
871 65 HÄRNÖSAND

Annons:

Allmän bygginfo om Härnösand

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Härnösand.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.