Bra byggföretag i Sollefteå

Annons:
I Sollefteå finns det totalt 10 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Sollefteå passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Sollefteå. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Sollefteå. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Sollefteå.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Sollefteå. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Sollefteå. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Sollefteå kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västernorrland.

Professionella byggföretag i Sollefteå

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Sollefteå. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Sollefteå som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Sollefteå kan du istället kolla i andra delar av Västernorrland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Aronsson Dyk & Byggtjänster AB
070 - 526 02 35Barstolpen Trä 48
Centrumplan 5
881 31 SOLLEFTEÅ


Bygg & Mark Hans Åkerman
Skarped 214
881 94 Sollefteå


Bygg-Tore AB
Tvärv. 3
881 32 Sollefteå


Metallkraft Karosseri O Svets AB
Slättv. 1
881 34 Sollefteå


NCC Construction
Storg. 33 A
881 30 Sollefteå


ONE Nordic
Granvågsv. 1
881 33 SOLLEFTEÅ


Peab
Nipan 180
881 52 Sollefteå


Sollefteå Såg & Borrteknik SBT AB
Västgranvåg 232
881 91 SOLLEFTEÅ


Strinne Bygg o. Snickeri
Västerstrinne 227
881 92 Sollefteå

Annons:

Allmän bygginfo om Sollefteå

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Sollefteå.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.