Bra byggföretag i Timrå

Annons:
I Timrå finns det totalt 9 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Timrå passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Timrå. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Timrå. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Timrå.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Timrå. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Timrå. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Timrå kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västernorrland.

Professionella byggföretag i Timrå

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Timrå. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Timrå som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Timrå kan du istället kolla i andra delar av Västernorrland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

A. Winberg Demontering O Svets
070 - 265 68 66Andersson, Thomas
Rörv. 32
861 33 TIMRÅ


BEKAB
Hantverksv. 3 A
861 36 Timrå


Bergvärme AB
Hantverksv. 3 A
861 36 Timrå


Jorima Brandskydd, AB
Terminalv. 14
861 36 Timrå


PL Bygg & Inredning Sundsvall AB
Terminalv. 28
861 36 Timrå


Pj Industri & Hus Service, AB
Kungsv. 103
861 35 TIMRÅ


West Roads, AB
Terminalv. 30
861 36 Timrå


Wifsta Entreprenad AB
Vitög. 6
861 35 TIMRÅ

Annons:

Allmän bygginfo om Timrå

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Timrå.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.