Bra byggföretag i Hallstahammar

Annons:
I Hallstahammar finns det totalt 9 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Hallstahammar passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Hallstahammar. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Hallstahammar. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Hallstahammar.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Hallstahammar. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Hallstahammar. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Hallstahammar kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västmanland.

Professionella byggföretag i Hallstahammar

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Hallstahammar. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Hallstahammar som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Hallstahammar kan du istället kolla i andra delar av Västmanland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Ahb Bygg & Entreprenad AB
Trångfors 6
734 91 HALLSTAHAMMAR


Dnd Building Successâ AB
Starkg. 5
734 30 Hallstahammar


E. Sjöströms Bygg
Alvg. 24
734 36 Hallstahammar


Eriksberg
Eriksbergsv. 15
734 92 Hallstahammar


Munkspisen Mureri&Kakel AB
Bergslagsv. 63
734 40 HALLSTAHAMMAR


Mälarentreprenad I Hallstahammar AB
Förunda 28
734 91 HALLSTAHAMMAR


Plåt o. Fastighetsservice, Byggfirma
Alvg. 26
734 36 Hallstahammar


Sellens Byggfirma
Ålby 1
734 92 Hallstahammar


Sten- & Trähusvillan I Sverige AB
Hallstahammar
734 30 Hallstahammar

Annons:

Allmän bygginfo om Hallstahammar

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Hallstahammar.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.