Bra byggföretag i Kolbäck

Annons:
I Kolbäck finns det totalt 12 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Kolbäck passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Kolbäck. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Kolbäck. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Kolbäck.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Kolbäck. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Kolbäck. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Kolbäck kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västmanland.

Professionella byggföretag i Kolbäck

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Kolbäck. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Kolbäck som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Kolbäck kan du istället kolla i andra delar av Västmanland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Dz Bil Och Montage AB
Herrevadsv. 3
734 51 KOLBÄCK


HB Lasse Bergqvist Byggservice
Lövgård
734 93 KOLBÄCK


K J Bygg AB
L. Åskebro 1
734 93 KOLBÄCK


Lega Byggen Leif Avelin
Villag. 13
734 51 KOLBÄCK


M Glas Bygg & Trädgård
Vallg. 9
734 50 Kolbäck


Montage Teknik Olof Wijk Västerås
Hagv. 5 B
734 50 Kolbäck


Nova House Of Care AB
Ribbholmsslingan 7
734 93 KOLBÄCK


Olfsta Fastighets HB
Bergsg. 11
734 51 KOLBÄCK


Per Erik Nilsson
Köpingsv. 28
734 51 KOLBÄCK


Pk Fastighetsteknik
Hässelby 12
734 93 KOLBÄCK


Sörstafors Snickeri AB
Sörstafors 9
734 51 KOLBÄCK


Uffe Günzel AB
Vallmog. 28
734 50 Kolbäck

Annons:

Allmän bygginfo om Kolbäck

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Kolbäck.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.