Bra byggföretag i Sala

Annons:
I Sala finns det totalt 9 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Sala passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Sala. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Sala. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Sala.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Sala. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Sala. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Sala kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västmanland.

Professionella byggföretag i Sala

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Sala. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Sala som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Sala kan du istället kolla i andra delar av Västmanland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

FÖ Bygg i Sala AB
Fabriksg. 2
733 39 Sala


Kai Enströms Måleri
Skälby 162
733 91 Sala


Littersbo Lantbygg
Littersbo 181
733 92 SALA


Lundells Bygg & Entreprenad AB
Gullvalla 186
733 96 SALA


Nyströms Bygg & Redovisning AB
Ljömsebo Gård 103
733 97 Sala


Sala Bygg och Brandskyddspartner AB
Fasenbo 111
733 92 SALA


Sala Mureri & Kakel KB
Bergslagsg. 1
733 31 Sala


Vangbo Byggtjänst
Löjtnantsberg 102
733 94 SALA


Vvm Byggnation AB
Skytteg. 9
733 34 SALA

Annons:

Allmän bygginfo om Sala

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Sala.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.