Bra byggföretag i Borås

Annons:
I Borås finns det totalt 8 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Borås passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Borås. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Borås. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Borås.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Borås. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Borås. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Borås kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västra Götaland.

Professionella byggföretag i Borås

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Borås. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Borås som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Borås kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Geo-Byggen AB
Sjöliden 3
506 47 Borås


MoMa Tjänst AB
Björkhemsg. 69
506 46 BORÅS


Olofsson Bygg & Entreprenad AB
Kindsg. 5
504 50 Borås


RO-Gruppen AB
Wieslanders Väg 4
504 31 BORÅS


Service Team i Borås AB
Rosendalsg. 4
504 52 Borås


Sjuhärads Bygg i Borås AB
Ålandsg. 3
504 41 Borås


Strängbetong AB
St. Kyrkog. 4
503 31 Borås


T M Borås Bygg AB
Mårtensg. 5 B
504 41 Borås

Annons:

Allmän bygginfo om Borås

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Borås.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.