Bra byggföretag i Floda

Annons:
I Floda finns det totalt 12 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Floda passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Floda. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Floda. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Floda.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Floda. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Floda. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Floda kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västra Götaland.

Professionella byggföretag i Floda

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Floda. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Floda som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Floda kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

B M Bygg Och Snickeriservice HB
Gökv. 4
448 35 Floda


Berghäll Allservice AB
Ekv. 3 B
448 33 Floda


E B M ( Ekelunds Bygg Mark )
Skallsjö Ängars v. 72
448 31 Floda


Grundia AB
Surbrunnsv. 5
448 30 FLODA


Johansson, Rickard
Klockljungv. 9
448 31 Floda


Slöjd & Byggvård
Otto Salomons v. 16
448 92 FLODA


Standerhs Byggservice
Ljungbyv. 5
448 31 Floda


Standerth Byggservice
Ljungbyv. 5
448 31 Floda


Thords Murartjänst AB
Nolås-anders v. 12
448 31 Floda


Timmerås Mark & Bygg AB
Ricklev. 10 B
448 33 Floda


Vallhamra Bygg, AB
Ljunghögsv. 21
448 31 Floda


Wera Byggnads AB
Offerplatsv. 6
448 32 FLODA

Annons:

Allmän bygginfo om Floda

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånarantal: 8021, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Floda.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.