Bra byggföretag i Hajom

Annons:
I Hajom finns det totalt 9 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Hajom passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Hajom. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Hajom. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Hajom.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Hajom. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Hajom. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Hajom kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västra Götaland.

Professionella byggföretag i Hajom

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Hajom. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Hajom som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Hajom kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Allan Wiberg
Hede Karlslid
511 97 Hajom


Anders Löfgren
Hajoms Skog Grönelid
511 97 Hajom


Björkeberga Bygg AB
Hjorttorp Björkeberga
511 97 Hajom


Bröderna Jonasson På Djupet AB
Hajoms by 1
511 97 Hajom


Ekbacken Bygg
Mölnebacka
511 97 Hajom


Entreprenadcenter i Väst AB
Hajomsv. 28
511 97 Hajom


Jacobssons Schakt AB
Borred Elfsvik 1
511 97 Hajom


Schewenius, Lars
Nödinge Bäcka
511 97 Hajom


Spåretorps Entreprenad AB
Bölabron 1
511 97 Hajom

Annons:

Allmän bygginfo om Hajom

Hajom är kyrkbyn i Hajoms socken och en ort i Marks kommuns västra del. I det lilla centrum som bildas av medeltidskyrkan från 1100-talet, Hajoms kyrka, och omkringliggande byggnader finns en mataffär samt ett "Ur & Skur" dagis.

Yta: 19 hektar
Invånarantal: 64, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Hajom.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.