Bra byggföretag i Hålanda

Annons:
I Hålanda finns det totalt 3 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Hålanda passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Hålanda. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Hålanda. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Hålanda.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Hålanda. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Hålanda. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Hålanda kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västra Götaland.

Professionella byggföretag i Hålanda

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Hålanda. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Hålanda som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Hålanda kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

3spadar AB
Höga 220
446 96 HÅLANDA


Glenn Hall Invest AB
Viesbacke 230
446 96 HÅLANDA


Hålanda Bygg & Konsult AB
Verle 375
446 96 HÅLANDA

Annons:

Allmän bygginfo om Hålanda

Hålanda socken i Västergötland ingick i Ale härad, ingår sedan 1974 i Ale kommun och motsvarar från 2016 Hålanda distrikt. Hålanda socken ligger nordväst om Alingsås med Grönån i väster, Vanderydsvattnet i nordväst och Risveden i öster. Socknen har odlingsbygd i ådalen och är i övrigt en skogsbygd.

Yta: 233,97 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Hålanda.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.