Bra byggföretag i Hålta

Annons:
I Hålta finns det totalt 8 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Hålta passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Hålta. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Hålta. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Hålta.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Hålta. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Hålta. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Hålta kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västra Götaland.

Professionella byggföretag i Hålta

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Hålta. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Hålta som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Hålta kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Across Transport O Montage
Veneröd 437
442 95 HÅLTA


Ericson Entreprenad i Aröd
Vävra 170
442 95 HÅLTA


Hålta Entreprenad AB
St. Risby 510
442 95 HÅLTA


Jonas Andersson Bygg & Entreprenad I Kungälv AB
Lilla Risby
442 95 HÅLTA


Jonas Anderssons Bygg och Entreprenad
L. Risby 190
442 95 HÅLTA


Sht Entreprenad Väst AB
Granneby 210
442 95 HÅLTA


Snickarjansson i Hålta AB
Lökebergsv. 24
442 95 HÅLTA


Tomtom Bygg
St. Risby 630
442 95 HÅLTA

Annons:

Allmän bygginfo om Hålta

Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Yta: 29 km2
Invånarantal: 983, år 2000

Du kan hitta mera information om staden här Hålta.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.