Bra byggföretag i Horred

Annons:
I Horred finns det totalt 12 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Horred passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Horred. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Horred. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Horred.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Horred. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Horred. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Horred kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västra Götaland.

Professionella byggföretag i Horred

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Horred. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Horred som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Horred kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Benny Isberg M.E.F.
Måndagsv. 3
519 30 Horred


Detol AB
Sundholmen Hinnared
519 90 Horred


Fiber Väster Om Viskan Ekonomisk Förening
Lindhult Hålegärde 2
519 90 Horred


Firma Svca - Byggtjänst
Helsjöv. 18
519 90 Horred


Hans Johansson Bygg i Horred
Vassev. 5
519 30 Horred


Horreds Byggpower AB
Stationsv. 40
519 31 HORRED


Lms Betongteknik
Kanared Näverås
519 90 Horred


Mortensens Mureri AB
Loftsgårdsv. 3
519 30 Horred


Murteamet AB
Loftsgårdsv. 3
519 30 Horred


Norström, Anders
Elinegärde Bergsjön 1
519 90 Horred


Robin Olofsson Bygg AB
Linnev. 11 G
519 31 HORRED


Toftakärr Bygg AB
Hökhult Dammhyddan
519 90 Horred

Annons:

Allmän bygginfo om Horred

Horred är en tätort i södra delen av Marks kommun och kyrkbyn i Horreds socken. Den är belägen på västra sidan av Viskan, 56 kilometer söder om Borås, 33 kilometer nordöst om Varberg och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Hornån, som avvattnar Stora och Lilla Hornsjön (även Horredsjön) i väster till Viskan i nordost, präglar trakten.

Yta: 153,20 hektar
Invånarantal: 1271, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Horred.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.