Bra byggföretag i Kållekärr

Annons:
I Kållekärr finns det totalt 12 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Kållekärr passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Kållekärr. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Kållekärr. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Kållekärr.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Kållekärr. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Kållekärr. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Kållekärr kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västra Götaland.

Professionella byggföretag i Kållekärr

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Kållekärr. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Kållekärr som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Kållekärr kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

AB Hugra
Huseberg 115
471 93 Kållekärr


Anders Borg Solutions
Kåtorp 14
471 93 Kållekärr


Broks Bygg AB
Brok 55
471 93 Kållekärr


D & D Tjörn HB
Röseliden 58
471 93 Kållekärr


F.C Maritima
Wallhamn 1-20
471 93 Kållekärr


Hantverkarpoolen Väst AB
Nicklassons Väg 10
471 94 KÅLLEKÄRR


MiljöBoHus
Gunneby 60
471 93 Kållekärr


Mrk Entreprenad AB
Vallhamn industriväg 208
471 93 Kållekärr


Petzon Snickeri & Inredning AB
Åseby 13
471 93 Kållekärr


Ribe Bygg AB
Röra Strandv. 40
471 93 Kållekärr


Roland Karlsson Byggnadsfirma
Henriks v. 2
471 94 KÅLLEKÄRR


Roland Karlsson Byggnadsfirma AB
Henriks v. 2
471 94 KÅLLEKÄRR

Annons:

Allmän bygginfo om Kållekärr

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Kållekärr.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.