Bra byggföretag i Kinna

Annons:
I Kinna finns det totalt 8 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Kinna passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Kinna. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Kinna. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Kinna.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Kinna. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Kinna. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Kinna kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västra Götaland.

Professionella byggföretag i Kinna

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Kinna. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Kinna som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Kinna kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Carlströms Plåt AB
Velingstorpsv. 23
511 56 KINNA


Express Service Sjuhärad
Murareg. 6 A
511 55 Kinna


Fastighet & Ställning I Väst, AB
Klockareg. 16
511 54 KINNA


JK Bygg & Fritid
Ehns g. 11
511 56 KINNA


Kinna Bygg AB
Sjögaslättsv. 20
511 59 Kinna


LA-Fönster & Bygg
Fritslav. 21
511 57 Kinna


Multi Industri I Väst AB
Tilldahlen Entreprenad AB
Gullbergsv. 64
511 41 KINNA

Annons:

Allmän bygginfo om Kinna

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Kinna.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.