Bra byggföretag i Kungälv

Annons:
I Kungälv finns det totalt 4 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Kungälv passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Kungälv. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Kungälv. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Kungälv.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Kungälv. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Kungälv. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Kungälv kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västra Götaland.

Professionella byggföretag i Kungälv

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Kungälv. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Kungälv som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Kungälv kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Bilfinger Industrial Services Sweden AB
Rattg. 4
442 40 Kungälv


Just Det, AB
Solbräckegatan 43
442 45 KUNGÄLV


Kungälvs Snickeri AB
Bilg. 10
442 40 Kungälv


Tellestams Byggnads AB
Bultg. 22
442 40 Kungälv

Annons:

Allmän bygginfo om Kungälv

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Kungälv.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.