Bra byggföretag i Kungshamn

Annons:
I Kungshamn finns det totalt 15 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Kungshamn passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Kungshamn. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Kungshamn. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Kungshamn.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Kungshamn. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Kungshamn. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Kungshamn kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västra Götaland.

Professionella byggföretag i Kungshamn

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Kungshamn. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Kungshamn som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Kungshamn kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Bgs Svensson AB
Televerksv. 15
456 33 KUNGSHAMN


Blomsters Bygg AB
Televerksv. 11
456 33 KUNGSHAMN


COMFORT KUNGSHAMN
Dinglev. 54
456 31 KUNGSHAMN


Entreprenadab Stig Sjöberg
Terrassg. 16
456 32 Kungshamn


Fredrik Lysells Bygg AB
Fotbollsv. 7
456 33 KUNGSHAMN


Klippsjöns Entreprenad & Försäljning AB
Serpentinv. 25
456 32 Kungshamn


Lunkab Bygg AB
Vägga Sörgård 34
456 34 Kungshamn


M. Blomsters Bygg AB
Sjömärkeg. 12
456 34 Kungshamn


Marinkos Modulbygg AB
Ponténv. 10
456 42 KUNGSHAMN


Mr Bennis AB
Hagabergs Industrig. 1
456 31 KUNGSHAMN


Niclas Berndtssons Bygg AB
Nyg. 1
456 31 KUNGSHAMN


Stefan Hedlund
Dalg. 18
456 32 Kungshamn


Sydsvenska Takentreprenad Väst
Hovenäs Orrvik 2
456 91 KUNGSHAMN


Totalbyggen i Väst AB
Guleskär 3
456 31 KUNGSHAMN


Valfridsson Bygg AB
Hallindenv. 8
456 34 Kungshamn

Annons:

Allmän bygginfo om Kungshamn

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Kungshamn.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.