Bra byggföretag i Lysekil

Annons:
I Lysekil finns det totalt 6 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Lysekil passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Lysekil. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Lysekil. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Lysekil.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Lysekil. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Lysekil. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Lysekil kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västra Götaland.

Professionella byggföretag i Lysekil

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Lysekil. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Lysekil som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Lysekil kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Amitus I Lysekil AB
070 - 422 54 74Byggtjänst i Lysekil AB
Verkstadsg. 19
453 30 Lysekil


Holst Byggservice
Torpg. 25
453 40 LYSEKIL


Horsö Bygg & Entreprenad AB
Kyrkeby Furudalen 120
453 92 Lysekil


LL Bygg och Fastighetsservice
Färgareg. 12
453 33 LYSEKIL


Mikael Mellgren Byggnads AB
Industriv. 12
453 38 Lysekil

Annons:

Allmän bygginfo om Lysekil

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Yta: 375,43 hektar
Invånarantal: 7628, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Lysekil.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.