Bra byggföretag i Timmele

Annons:
I Timmele finns det totalt 6 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Timmele passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Timmele. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Timmele. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Timmele.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Timmele. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Timmele. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Timmele kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västra Götaland.

Professionella byggföretag i Timmele

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Timmele. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Timmele som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Timmele kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Högryd Bygg & Fix AB
Hagmarksv. 8
523 72 Timmele


Oc Montage AB
Gårdav. 23
523 72 Timmele


Stickor & Spån Byggnads AB
Nilsagården 234
523 92 Timmele


Timmele Bygg AB
Hökerumsv. 14
523 72 Timmele


Timmele Fastigheter AB
Hökerumsv. 14
523 72 Timmele


UBAB Ulricehamns Betong AB
Betongv. 1
523 92 Timmele

Annons:

Allmän bygginfo om Timmele

Timmele är en tätort i Ulricehamns kommun och kyrkbyn i Timmele socken belägen åtta kilometer norr om Ulricehamn. I Timmele finns det en högstadieskola, Ätradalsskolan, och en låg- och mellanstadieskola samt flera förskolor.

Yta: 121,01 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Timmele.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.